<body>
... what a sparkplug!

Kyytiä kaamokselle!
sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Vaikka tunnustan nauttivani hämärtyvistä illoista ja suorastaan odottavani talvea, alkaa ainainen pimeys masentaa viimeistään tammikuussa. Koska talviunille käyminen tai pako paratiisisaarille ovat sattuneista syistä poissuljettuja vaihtoehtoja, on lääkettä kaamoskurjuuteen etsittävä muualta. Vaatekaapin osalta resepti sisältää paljon mustaa, korkeat korot, isoja koruja ja jotain punaista.

Vähän järeämpi varustus. Kengät: Dinsko, Kynsilakka: H&M cosmetics, Koru: Lahja mummilta<3

Koska budjettini on joulun jäljiltä varsin tiukka, aioin vielä perjantaina kaupungille lähtiessäni tyytyä tulenpunaiseen kynsilakkaan ja palata vikkelästi kotiin.
Valitettavasti Dinskon talvialen ohi käveleminen osoittautui täysin mahdottomaksi, ja siellähän se retkahdus sitten tapahtuikin. Huikean korkeat nilkkurit suorastaan huusivat nimeäni hyllystä, enkä pienen hiplailun ja sovittelun jälkeen kyennyt päästämään niistä irti. Yllätyksekseni myyjä antoi popoista kassalla vielä 25% alennusta. Kyseessä saattoi olla vahinkokin, mutta säästöpossuni ainakin kiittää :D.

Kaamosmasennuksen karkoitus jatkui myös lauantaina italialaishenkisen ruuan ja hyvän seuran merkeissä. Keittiössä tuntikaupalla raataneen emännän riemuksi vuohenjuustoinen kasvislasagne, pestotäytteiset patongit ja laivalta raahattu punaviini hupenivat ennätystahtia sekä isäntään että vieraisiin.Syöpöttelyn jälkeen ilta jatkui mukavasti muita iloliemiä nauttiessa ja Trainspottingia katsellessa. Omalla kohdallani kyseessä taisi olla viides tai kuudes katselukerta mutta eipä se Ewan McGregoryn skottiaksenttia ihastellessa juuri haitannut. Suurkiitos vielä kaikille asianosaisille ihanasta viikonlopusta! Sunnuntai taitaakin mennä aika pitkälti köllötellessä järkyttävän ähkyn ja tinttaamisen jälkimainingeissa,mutta tuleepahan ainakin levättyä ensi viikkoa varten. Sitä odotellessa..M I N N A = Yliopisto-opiskelija länsirannikolta. 20. Laiska. Neuroottinen. Haaveilija. Tuhlaajatyttö. Tykkää silittelystä, suomidesignista, huiveista ja kuivahedelmistä. Ei saa missään tapauksessa ruokkia marsipaanilla tai aamuherätyksillä.

...what a sparkplug!
Personal blog, ei ensimmäinen eikä viimeinen. Satunnaista höpinää olemisesta ja elämisestä, kuvia jaksamisen ja viitseliäisyyden mukaan.

L U E N
Bang your brains
Dirty pretty things
Heijastuspinta
Converting vegetarians
Kemikaalicocktail
Paras aika vuodesta
The Sartorialist


syyskuuta 2009

tammikuuta 2010

layout by Jacquelyn
Kiitos.