<body>
... what a sparkplug!

Sunnuntai sohvannurkassa
sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kipittelin tuossa kauppaan ja takaisin vain tajutakseni, että tuoremehua ja tomaattimurskaa etsiessäni unohdin tärkeimmän. Paristot! Epätoivoisen mietiskelyn ja pohdiskelun jälkeen päätin, etten lähde uudelleen pakkaseen pattereiden takia vaan säästän luontoa ostan akut kun seuraavan kerran kaupungille raahaudun. Akuutin virrantarpeen seurauksena olohuoneen pöydällä lojuvat wiin kapulat joutuivat kuitenkin törkeän ryöväyksen kohteeksi. Toimii se näinkin :D.

Perjantaina ravasin tosiaan ympäri kaupunkia ja käväisin mm. Yonossa katsomassa, josko kyseisestä puljusta olisi löytynyt youth vs. futuren höyhenkoruja. Valitettavasti mokomat olivat päässeet korviksia lukuunottamatta loppumaan, eli pitänee käydä viikon päästä tarkistamassa tilanne uudestaan. Tyhjin käsin en kuitenkaan kävellyt ulos tälläkään kertaa, vaan mukaan lähti uusi lemmikkini, kullanvärisestä pleksistä leikattu kultakalariipus. Suunnittelijan nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, mutta väliäkö sillä.
Kaikista löydöistäni en viitsi hehkuttaa, sillä mustissa pillifarkuissa ei liene mitään suunnatonta eksotiikkaa ja marimekon pallopaita odottelee vielä reissua pesukoneeseen hieman kutistumaan. Ihana marjapuuronpunainen neuletakki ansaitsee kuitenkin päästä näkösälle; Malli on aivan täydellinen lyhyelle ihmiselle - pitkä, muttei kuitenkaan turhan hallitseva. Väri taas on jotain, mitä en ole koskaan aiemmin käyttänyt, mutta sopii yllättävän nätisti erisävyisen mustan ja harmaan kanssa.neuletakki: Vero Moda, legginssit: Vila?, koru:Yono, paita & huivi: H&M, sukat: Tommy Hilfiger

Kuten kuvista näkee, luonnonvalon puute pilaa muutakin, kuin mielentilan. Ylläolevat otokset räpsin yöasetuksilla, eikä valoa tahtonut riittää sitten millään. Seinämme on oikeasti valkoinen, eikä mikään kellanvihreä. Seitsemän vuoden kuvausharrastuksen jälkeen voisi ehkä joskus harkita lisäsalamoiden ostamista. Tai edes sen jalustan raahaamista tänne sieltä vanhempien vaatekomerosta....

Tunnisteet: , ,
M I N N A = Yliopisto-opiskelija länsirannikolta. 20. Laiska. Neuroottinen. Haaveilija. Tuhlaajatyttö. Tykkää silittelystä, suomidesignista, huiveista ja kuivahedelmistä. Ei saa missään tapauksessa ruokkia marsipaanilla tai aamuherätyksillä.

...what a sparkplug!
Personal blog, ei ensimmäinen eikä viimeinen. Satunnaista höpinää olemisesta ja elämisestä, kuvia jaksamisen ja viitseliäisyyden mukaan.

L U E N
Bang your brains
Dirty pretty things
Heijastuspinta
Converting vegetarians
Kemikaalicocktail
Paras aika vuodesta
The Sartorialist


syyskuuta 2009

tammikuuta 2010

layout by Jacquelyn
Kiitos.